Jul

Julbord hos oss på Restaurang Köket, eller varför inte beställa catering till er egen lokal!!!

I år har vi Michael Blum & Ola Pettersson som kommer och håller i underhållningen, vi börjar med glögg från Norrtelje brenneri tillsammans med visor, spelade av Ola & Micke, följt av vårt härliga skärgårds inspirerade julbord, snapsvisor, anekdoter & ljuva visor.

Datum:
fredagen den 8e december 18:00
lördagen den 9e december 18:00
fredagen den 15e december 18:00
lördagen den 16e december 14:00 & 18:00

Är Ni en grupp på 20 personer eller fler så dukar vi upp vårt julbord dag eller kväll, vill ni sitta privat så kan vi erbjuda rum för 20-32 alternativt om Ni bokar hela köket, kontakta oss för mer information.

Boka gärna via boka@grannkoket.se eller på telefon 0176-280607 / 070 311 75 84

Vi erbjuder alla catering, vi kan köra ut till Er, alternativt så hämtar Ni hos oss på Estunavägen 14 (kommunhuset)

Nytt i år! 
VEGETARISKT JULBORD   350kr

ink uppläggningsporslin och buffeskyltar

Vi älskar vegetariskt, innehåller i visa rätter ägg och mjölkprodukter.

JULBORD   350kr

ink uppläggningsporslin och buffeskyltar

(innehåller bla flera sorters sill, gubbröra, laxar, skinka, Grannkökets whiskeysenap köttbullar, prinskorv, revbensspjäll, janssons, ost och kex, dessert mm)

Nytt i år! 
JULWRAP    70kr

Välj om Ni vill ha en VEG, fisk eller kött baserad julwrap.

JULTALLRIK    190kr

(Kall jultallrik, varma tillbehör går att beställa extra)

JULFRUKOST    215kr

risgrynsgröt, hårt och mjukt bröd, griljerad julskinka, julost, timmermanskorv, hemlagad leverpastej, hemlagade köttbullar, prinskorv, kokt potatis, rödbetssallad, smörgåsgurka, Grannkökets whiskeysenap, 2sorters sill, ägghalvor m.m

JULLANDGÅNG    135kr

En väldigt matig landgång med Sallad, brieost, marmelad, rödbetssallad, köttbullar, korv, julskinka, whiskeysenap, gravlax, hovmästarsås, gubbröra, ägghalva, räkor, majonäs

JULSMÖRGÅSTÅRTA    110kr / bit

( minst 12bitar )

Fyra lager hög smörgåstårta där fisk och skaldjurstårtan innehåller bl.a gubbröra, varmröktlax handskalade räkor. Smörgåstårtan med kött innehåller bl.a Julskinka, leverpastej, köttbullar och rödbetssallad. Julsmörgåstårtorna innehåller även ett lager bröd som är vörtbröd.

/julgran.jpg

Kontakta oss!
info@grannkoketcatering.se
eller 070-311 75 84!

NYHET!

29/1 2018, Nu har vi börjat att uppdatera våra cateringmenyer för 2018, bl.a finns det nu 2st grillbufféer att välja på

Vår blogg

27/4 Problem med kontaktformulär här på hemsidan är nu löst. Vi blev idag varse om att vårat kontaktformulär här på hemsidan ej har fungerat korrekt. Vi har hittat drabbade kunder för april men längre tillbaka kan vi tyvärr ej söka. Vi ber om ursäkt och hoppas att ingen hunnit blivit drabbad av detta.

25/10 Vi har fått möjlighet att erbjuda er en julshow!!! 24/11 9/12 15,16,17/12 har ni möjlighet att både njuta av vår mat samt en fantastisk julshow ( se info här bredvid )

28/9 Julbord, jultallrik eller varför inte en julsmörgåstårta. Våra julerbjudanden finns nu under fliken meny.

23/5 Rock´n roll buffé presenteras här på hemsidan, alla våra buffé och menyförslag finner ni under fliken "meny".

16/5 Italienska menyer och plockmat ökar hela tiden bland förfrågningarna så idag presenterar vi två stycken nya kallskurna italienska bufféer. Perfekt plockmat som kan hämtas dagen innan då inget behöver levereras varmt. Menyerna hittar du under fliken menyer.

19/4 Vi har tagit fram en studentmeny för er alla som sitter och planerar för vårens skolavslutningar. Menyn finns under fliken menyer.

8/3 2016 Blev Sandra Vald till årets Freja ( kvinnliga företagsföreningen Freja utser årligen årets Freja ). Vi är oerhört stolta och glada för denna utmärkelse som vi ser som ett tecken och en bekräftelse på att vi gör rätt i våra satsningar och att vi vågar arbeta vidare mot våra mål. 

Vecka 7 2016 så har vi fått möjlighet att sponsra Sofias änglar och deras hantverkare med mat. Under 4 dagar kommer dem att få äta vår mat till lunch. Vi är stolta och nöjda med att få delta under denna produktion, jag hoppas ni kommer att se oss på teven när programmet sänds.

God fortsättning och hoppas vi kan hjälpa er med era culinariska önskemål 2016

Vi öppnar kommunens nya restaurang från september 2014
Läs mer här!

 

 

 

Nyhetsbrev

 Nyheter, event, och inbjudningar. 

 Intresserad av lunchmenyn varje vecka på mejl,

 hör av dig till [javascript protected email address]

 Självklart vill ni inte missa vårat nyhetsbrev

 

Länkar