22/10 Vilket bröllop vi skapade :-)

2/9 Dagen då vi gifte oss!! Lite av målet när jag skrev vårt första blogginlägg var ju att detta skulle bli en blogg där man kunde följa vår planering för vår stora dag samt med en del inslag av mat, vin, recept och andra saker som vi gillar. Tyvärr så är sommarperioden så hektisk för oss arbetsmässigt men i år så planerade vi ju även vårt eget bröllop :-) Ska i korthet ta er igenom dagen och berätta saker som jag tror betydde mycket för att vår fest blev så bra som vi faktiskt önskat. Vi bestämde oss tidigt för att vårt bröllop skulle bli ett rätt stort bröllop då vi har stora släkter och många vänner, man får inte så många chanser att samla alla dessa i livet. Problem som uppstår med det beslutet är att det kan bli svårt att hitta en lämplig lokal samt att kostnaden självklart ökar en hel del. Vi fick en begränsning på lokalen då vi max kunde vara 140 sittande till middagen ( tror vi blev 142.... ). Vi beslöt oss då att göra en öppen inbjudan till festen efter middagen, för dem som ville komma men som vi tyvärr ej kunnat bjuda. Vi använde oss av Kröns trädgård i Älmsta och därför så fick vi lösa transporten från kyrkan och hem på natten med inhyrda bussar ( efterfest folket fick även dem en buss upp till festlokalen ). Ett klokt beslut var att vi gifte oss redan klockan 13.00 på dagen och att vi då kunde sitta till bords redan vid 17-tiden ( efter lite mingel medans vi tog foton och brudskål m.m ). Toastmadame och toastmaster hade under kvällen ett tufft jobb med att försöka hålla tiderna då vi sagt att middagen skulle vara klar vid klockan 21, när efterfestbussen skulle anlända ( då serverades kaffe och tårta, men då togs borden undan så fika fick man göra på andra platser ). Exakt vad vi åt, det ska jag skriva i mitt nästa blogginlägg om ett par dagar :-). 21.00 Tårta, kaffe och avec och vid 21.30 skulle det vara klart för dans och fest med all kär släkt och fantastiska vänner. Vi höll detta hyfsat bra och det gjorde att vi faktiskt han dansa, prata och parta med alla. Många gånger drar en middag ut på tiden och festen kanske kommer igång först 1 timme innan lokalen måste utrymmas, därför tycker jag man ska försöka tänka på det. Presentöppningen valde vi att skjuta på till frukosten som vi bjöd våra gäster på dagen efter ( tror dem flesta dök upp även på den ), vi bjöd på äggröra, bacon, färskt bröd, frukt, fil, yogurt m.m. Detta var också ett fantastiskt sätt att hinna träffa gästerna och sammanfatta vad som hänt dagen innan, har ni möjlighet så rekommenderar jag detta ( köper ni mat av oss så kan vi även leverera frukost så klart ). Jag kommer som sagt att skriva fullständig meny om ett par dagar, men återkommer säkert med mer minnen från vårt bröllop också.

Kram på er Herr Grann Wahlgren

22 okt 2017

Kontakta oss!
info@grannkoketcatering.se
eller 070-311 75 84!

NYHET!

29/1 2018, Nu har vi börjat att uppdatera våra cateringmenyer för 2018, bl.a finns det nu 2st grillbufféer att välja på

Vår blogg

27/4 Problem med kontaktformulär här på hemsidan är nu löst. Vi blev idag varse om att vårat kontaktformulär här på hemsidan ej har fungerat korrekt. Vi har hittat drabbade kunder för april men längre tillbaka kan vi tyvärr ej söka. Vi ber om ursäkt och hoppas att ingen hunnit blivit drabbad av detta.

25/10 Vi har fått möjlighet att erbjuda er en julshow!!! 24/11 9/12 15,16,17/12 har ni möjlighet att både njuta av vår mat samt en fantastisk julshow ( se info här bredvid )

28/9 Julbord, jultallrik eller varför inte en julsmörgåstårta. Våra julerbjudanden finns nu under fliken meny.

23/5 Rock´n roll buffé presenteras här på hemsidan, alla våra buffé och menyförslag finner ni under fliken "meny".

16/5 Italienska menyer och plockmat ökar hela tiden bland förfrågningarna så idag presenterar vi två stycken nya kallskurna italienska bufféer. Perfekt plockmat som kan hämtas dagen innan då inget behöver levereras varmt. Menyerna hittar du under fliken menyer.

19/4 Vi har tagit fram en studentmeny för er alla som sitter och planerar för vårens skolavslutningar. Menyn finns under fliken menyer.

8/3 2016 Blev Sandra Vald till årets Freja ( kvinnliga företagsföreningen Freja utser årligen årets Freja ). Vi är oerhört stolta och glada för denna utmärkelse som vi ser som ett tecken och en bekräftelse på att vi gör rätt i våra satsningar och att vi vågar arbeta vidare mot våra mål. 

Vecka 7 2016 så har vi fått möjlighet att sponsra Sofias änglar och deras hantverkare med mat. Under 4 dagar kommer dem att få äta vår mat till lunch. Vi är stolta och nöjda med att få delta under denna produktion, jag hoppas ni kommer att se oss på teven när programmet sänds.

God fortsättning och hoppas vi kan hjälpa er med era culinariska önskemål 2016

Vi öppnar kommunens nya restaurang från september 2014
Läs mer här!

 

 

 

Nyhetsbrev

 Nyheter, event, och inbjudningar. 

 Intresserad av lunchmenyn varje vecka på mejl,

 hör av dig till [javascript protected email address]

 Självklart vill ni inte missa vårat nyhetsbrev