Julmaten

Hej hopp,

Just nu kretsar mycket runt julmaten och julborden i vår värld. Julklappar och gran kommer i vanlig ordning att få vänta in i det sista. Förstår att många väljer att köpa en hel del till sina julbord hemma ( tar ju tid bara att handla allt man behöver), då kan man istället lägga tid på att göra en, två eller fler favoriter och få dem riktigt bra. Vi har på våra julbord i år fått enormt med beröm för våra köttbullar, vilket är riktigt roligt så klart. Hur vi gör dem?? rätt enkelt och traditionellt faktiskt. Vi blandar nötfärs och fläskfärs ( c:a 60/40 ), vi lägger ströbröd riven lök och lite grädde i en skål och låter svälla i tio minuter innan vi lägger i färsen, dijonsenap, salt och peppar. Blanda väl, provstek så kryddningen är där ni vill ha den, sen är det bara trilla köttbullar. Ett litet tips till, gör dem i ugnen ( 150-175gr i c:a 4-5min ) så steker ni dem precis innan dem ska ätas i stekpanna med smör för den goda smakens skull. Finns många exempel på kryddningar med anjovis, kryddpeppar m.m men vi vill ha en saftig klassisk köttbulle hos oss, men jag hoppas alla vågar krydda precis så som dem själva vill.

Vid tagentbordet, Pelle

11 dec 2016

Kontakta oss!
info@grannkoketcatering.se
eller 070-311 75 84!

NYHET!

29/1 2018, Nu har vi börjat att uppdatera våra cateringmenyer för 2018, bl.a finns det nu 2st grillbufféer att välja på

Vår blogg

27/4 Problem med kontaktformulär här på hemsidan är nu löst. Vi blev idag varse om att vårat kontaktformulär här på hemsidan ej har fungerat korrekt. Vi har hittat drabbade kunder för april men längre tillbaka kan vi tyvärr ej söka. Vi ber om ursäkt och hoppas att ingen hunnit blivit drabbad av detta.

25/10 Vi har fått möjlighet att erbjuda er en julshow!!! 24/11 9/12 15,16,17/12 har ni möjlighet att både njuta av vår mat samt en fantastisk julshow ( se info här bredvid )

28/9 Julbord, jultallrik eller varför inte en julsmörgåstårta. Våra julerbjudanden finns nu under fliken meny.

23/5 Rock´n roll buffé presenteras här på hemsidan, alla våra buffé och menyförslag finner ni under fliken "meny".

16/5 Italienska menyer och plockmat ökar hela tiden bland förfrågningarna så idag presenterar vi två stycken nya kallskurna italienska bufféer. Perfekt plockmat som kan hämtas dagen innan då inget behöver levereras varmt. Menyerna hittar du under fliken menyer.

19/4 Vi har tagit fram en studentmeny för er alla som sitter och planerar för vårens skolavslutningar. Menyn finns under fliken menyer.

8/3 2016 Blev Sandra Vald till årets Freja ( kvinnliga företagsföreningen Freja utser årligen årets Freja ). Vi är oerhört stolta och glada för denna utmärkelse som vi ser som ett tecken och en bekräftelse på att vi gör rätt i våra satsningar och att vi vågar arbeta vidare mot våra mål. 

Vecka 7 2016 så har vi fått möjlighet att sponsra Sofias änglar och deras hantverkare med mat. Under 4 dagar kommer dem att få äta vår mat till lunch. Vi är stolta och nöjda med att få delta under denna produktion, jag hoppas ni kommer att se oss på teven när programmet sänds.

God fortsättning och hoppas vi kan hjälpa er med era culinariska önskemål 2016

Vi öppnar kommunens nya restaurang från september 2014
Läs mer här!

 

 

 

Nyhetsbrev

 Nyheter, event, och inbjudningar. 

 Intresserad av lunchmenyn varje vecka på mejl,

 hör av dig till [javascript protected email address]

 Självklart vill ni inte missa vårat nyhetsbrev