Lokal, inbjudningar och en känsla av panik över vad som är kvar att göra.

Hej hopp,

Länge sedan det blev ett inlägg skrivet här och det beror nog mycket på att en alltför hektisk höst gjorde sig påmind och jag fick välja att skruva ner tempot lite. Självklart har planerna för vårt bröllop och restaurang och cateringverksamheten rullat på som vanligt, bara jag som fått inse att jag inte måste ( eller bör ) vara överallt hela tiden. Vår personal är underbar och klarar av det mesta minst lika bra ( läs bättre ) än mig och det är så skönt att veta. När det gäller bröllopsplanerna så har vi nu pratat med tärnor och best man, vi har tittat på och bokat festlokalen samt att vi har beställt inbjudningskorten. När man börjar planera saker lite närmare så inser man fort att det rinner iväg pengar oerhört fort om man inte drar i bromsen, finns extremt mycket roliga och goda saker man vill ha med och göra denna dag. Tror att man där måste välja lite vad man själv tycker är det viktiga för att få dagen som man vill. Vårt val har blivit att vi vill ha en stor fest men kanske då får hålla ner lite på kostnaderna runt omkring. Inbjudningskort finns i en uppsjö av varianter och prisklasser men vi valda att beställa våra via internet för en relativt billig peng, vi har gjort så dem speglar vårt bröllop via färg och form och det räcker utmärkt tycker vi. För andra kan inbjudan vara en mycket viktigare fråga och då går det som sagt att få nästan vad som helst med hjälp av google eller olika bröllopskoordinatorer runt om i vår stora värld.

Vid tagentbordet

Pelle

7 mar 2017

Kontakta oss!
info@grannkoketcatering.se
eller 070-311 75 84!

NYHET!

29/1 2018, Nu har vi börjat att uppdatera våra cateringmenyer för 2018, bl.a finns det nu 2st grillbufféer att välja på

Vår blogg

27/4 Problem med kontaktformulär här på hemsidan är nu löst. Vi blev idag varse om att vårat kontaktformulär här på hemsidan ej har fungerat korrekt. Vi har hittat drabbade kunder för april men längre tillbaka kan vi tyvärr ej söka. Vi ber om ursäkt och hoppas att ingen hunnit blivit drabbad av detta.

25/10 Vi har fått möjlighet att erbjuda er en julshow!!! 24/11 9/12 15,16,17/12 har ni möjlighet att både njuta av vår mat samt en fantastisk julshow ( se info här bredvid )

28/9 Julbord, jultallrik eller varför inte en julsmörgåstårta. Våra julerbjudanden finns nu under fliken meny.

23/5 Rock´n roll buffé presenteras här på hemsidan, alla våra buffé och menyförslag finner ni under fliken "meny".

16/5 Italienska menyer och plockmat ökar hela tiden bland förfrågningarna så idag presenterar vi två stycken nya kallskurna italienska bufféer. Perfekt plockmat som kan hämtas dagen innan då inget behöver levereras varmt. Menyerna hittar du under fliken menyer.

19/4 Vi har tagit fram en studentmeny för er alla som sitter och planerar för vårens skolavslutningar. Menyn finns under fliken menyer.

8/3 2016 Blev Sandra Vald till årets Freja ( kvinnliga företagsföreningen Freja utser årligen årets Freja ). Vi är oerhört stolta och glada för denna utmärkelse som vi ser som ett tecken och en bekräftelse på att vi gör rätt i våra satsningar och att vi vågar arbeta vidare mot våra mål. 

Vecka 7 2016 så har vi fått möjlighet att sponsra Sofias änglar och deras hantverkare med mat. Under 4 dagar kommer dem att få äta vår mat till lunch. Vi är stolta och nöjda med att få delta under denna produktion, jag hoppas ni kommer att se oss på teven när programmet sänds.

God fortsättning och hoppas vi kan hjälpa er med era culinariska önskemål 2016

Vi öppnar kommunens nya restaurang från september 2014
Läs mer här!

 

 

 

Nyhetsbrev

 Nyheter, event, och inbjudningar. 

 Intresserad av lunchmenyn varje vecka på mejl,

 hör av dig till [javascript protected email address]

 Självklart vill ni inte missa vårat nyhetsbrev