Nytt i matsalen, julbord & julgalej

Hej,

V47 får gå till historien som den vecka då jag och Sandra slog rekord i arbetade timmar. Dagarna så jobbade vi med luncherna och på kvällarna så pyntade vi och gjorde om matsalen för på torsdagen så var det premiär för julshowen och julbordet. Julbordet i år har vi valt att utöka antalet sillar och lagt mycket kraft på det kalla utan att ge avkall på det varma. Vi har haft två julbord på plats och även skickat iväg något på catering och gensvaret har varit fantastiskt, det känns som vi kommer gå leende in i mål vid jul. Showen gick även den hem och vi hörde många skratt från publiken in i köket ( Passa på att boka, platser finns fortfarande kvar till den 15,16 samt 17/12 ). I mitt första inlägg skrev jag om den charkkursen jag var på då, och nu har den börjat ge produkter hos oss. Efter att jag tagit kontakt med roslagskött och fått leverans av lokalt kött så har jag nu producerat lite leverpastej som finns både på våra julbord och på vår frukostbuffé, inom kort hoppas jag dessa burkar även finns till salu på våra verksamheter.

Skrivet av Pelle

1 dec 2016

Kontakta oss!
info@grannkoketcatering.se
eller 070-311 75 84!

NYHET!

29/1 2018, Nu har vi börjat att uppdatera våra cateringmenyer för 2018, bl.a finns det nu 2st grillbufféer att välja på

Vår blogg

27/4 Problem med kontaktformulär här på hemsidan är nu löst. Vi blev idag varse om att vårat kontaktformulär här på hemsidan ej har fungerat korrekt. Vi har hittat drabbade kunder för april men längre tillbaka kan vi tyvärr ej söka. Vi ber om ursäkt och hoppas att ingen hunnit blivit drabbad av detta.

25/10 Vi har fått möjlighet att erbjuda er en julshow!!! 24/11 9/12 15,16,17/12 har ni möjlighet att både njuta av vår mat samt en fantastisk julshow ( se info här bredvid )

28/9 Julbord, jultallrik eller varför inte en julsmörgåstårta. Våra julerbjudanden finns nu under fliken meny.

23/5 Rock´n roll buffé presenteras här på hemsidan, alla våra buffé och menyförslag finner ni under fliken "meny".

16/5 Italienska menyer och plockmat ökar hela tiden bland förfrågningarna så idag presenterar vi två stycken nya kallskurna italienska bufféer. Perfekt plockmat som kan hämtas dagen innan då inget behöver levereras varmt. Menyerna hittar du under fliken menyer.

19/4 Vi har tagit fram en studentmeny för er alla som sitter och planerar för vårens skolavslutningar. Menyn finns under fliken menyer.

8/3 2016 Blev Sandra Vald till årets Freja ( kvinnliga företagsföreningen Freja utser årligen årets Freja ). Vi är oerhört stolta och glada för denna utmärkelse som vi ser som ett tecken och en bekräftelse på att vi gör rätt i våra satsningar och att vi vågar arbeta vidare mot våra mål. 

Vecka 7 2016 så har vi fått möjlighet att sponsra Sofias änglar och deras hantverkare med mat. Under 4 dagar kommer dem att få äta vår mat till lunch. Vi är stolta och nöjda med att få delta under denna produktion, jag hoppas ni kommer att se oss på teven när programmet sänds.

God fortsättning och hoppas vi kan hjälpa er med era culinariska önskemål 2016

Vi öppnar kommunens nya restaurang från september 2014
Läs mer här!

 

 

 

Nyhetsbrev

 Nyheter, event, och inbjudningar. 

 Intresserad av lunchmenyn varje vecka på mejl,

 hör av dig till [javascript protected email address]

 Självklart vill ni inte missa vårat nyhetsbrev