6/5 Vovven fyller år, korvtillverkning, grillning, sommar

6maj idag och min lilla naken hund fyller 6år, grisöra har hon fått i present och med det verkar hon väldigt nöjd. Inbjudningarna till bröllopet är skickade och nu kommer frågor både högt och lågt om planer, tankar, placeringar m.m och min tanke är att sånt löser sig säkert med tiden, vill njuta inte stressa upp mig. Har nu börjat få nytta av min charkkurs och färskkorven är populär både på lunchgrillningar och cateringar, gör mig otroligt lycklig och stolt. Under maj månad ska jag börja sälja korven över disk till kund på våra restauranger ( frysta ) ska bli riktigt skoj och se hur den försäljningen tas emot. I slutet på april var jag och Sandra iväg på en resa till Souve i södra frankrike med vår vän Kattis, fantastisk mat,fantastiskt vin, sommaren hade kommit och vi fick en bra kickstart på denna sommar och nu är vi redo för att jobba på bröllop och fester hela sommaren. Kattis är också en del av företaget Mjödner som tillverkar och säljer mjöd, under sommaren så kommer det att dyka upp på systembolagets beställningssortiment ( krogar kan redan nu beställa mjöden, den finns självklart hos oss redan ). I början på April så hade dem lansering på Gesundabergets topp och jag och Sandra var med på ett hörn och grillade gris till gästerna. Skriver detta en lördagskväll och vi har precis avslutat provmiddag nummer två för dagen, känns så enormt häftigt att så många väljer oss.... Att få vara en del på ett bröllop, en begravning, en födelsedag eller ett träningsläger som ska äta middag.... Att få kliva in och se samt vara en del av mötet, det är det häftigaste i vårt jobb.

Kram på er

Pelle

6 maj 2017

Kontakta oss!
info@grannkoketcatering.se
eller 070-311 75 84!

NYHET!

29/1 2018, Nu har vi börjat att uppdatera våra cateringmenyer för 2018, bl.a finns det nu 2st grillbufféer att välja på

Vår blogg

27/4 Problem med kontaktformulär här på hemsidan är nu löst. Vi blev idag varse om att vårat kontaktformulär här på hemsidan ej har fungerat korrekt. Vi har hittat drabbade kunder för april men längre tillbaka kan vi tyvärr ej söka. Vi ber om ursäkt och hoppas att ingen hunnit blivit drabbad av detta.

25/10 Vi har fått möjlighet att erbjuda er en julshow!!! 24/11 9/12 15,16,17/12 har ni möjlighet att både njuta av vår mat samt en fantastisk julshow ( se info här bredvid )

28/9 Julbord, jultallrik eller varför inte en julsmörgåstårta. Våra julerbjudanden finns nu under fliken meny.

23/5 Rock´n roll buffé presenteras här på hemsidan, alla våra buffé och menyförslag finner ni under fliken "meny".

16/5 Italienska menyer och plockmat ökar hela tiden bland förfrågningarna så idag presenterar vi två stycken nya kallskurna italienska bufféer. Perfekt plockmat som kan hämtas dagen innan då inget behöver levereras varmt. Menyerna hittar du under fliken menyer.

19/4 Vi har tagit fram en studentmeny för er alla som sitter och planerar för vårens skolavslutningar. Menyn finns under fliken menyer.

8/3 2016 Blev Sandra Vald till årets Freja ( kvinnliga företagsföreningen Freja utser årligen årets Freja ). Vi är oerhört stolta och glada för denna utmärkelse som vi ser som ett tecken och en bekräftelse på att vi gör rätt i våra satsningar och att vi vågar arbeta vidare mot våra mål. 

Vecka 7 2016 så har vi fått möjlighet att sponsra Sofias änglar och deras hantverkare med mat. Under 4 dagar kommer dem att få äta vår mat till lunch. Vi är stolta och nöjda med att få delta under denna produktion, jag hoppas ni kommer att se oss på teven när programmet sänds.

God fortsättning och hoppas vi kan hjälpa er med era culinariska önskemål 2016

Vi öppnar kommunens nya restaurang från september 2014
Läs mer här!

 

 

 

Nyhetsbrev

 Nyheter, event, och inbjudningar. 

 Intresserad av lunchmenyn varje vecka på mejl,

 hör av dig till [javascript protected email address]

 Självklart vill ni inte missa vårat nyhetsbrev