Inbjudningarna skickade......

Å herregud.... Sandra ångar på i full fart och det är nog tur för mig annars hade vi nog inte gift oss innan 2020.... Men visst kommer lite panikkänslor när inbjudningarna går iväg, vi blir massor om alla säger ja.... ändå är känslan att någon kan vara missad eller att någon av alla dessa kansken borde varit med.... Älskar Sandra av massa skäl, ett är att hon kör på så får vi hantera sakerna efter hand ( medans jag kan fastna i olika tankar så blir inget gjort ). Idag får i alla fall ett antal människor hem en inbjudan till vårt bröllop :-) :-)

Jag funderar mycket på vad vi stoppar i oss och hur vi lever idag. Allt köps färdigt i butiken och vi stoppar glatt i oss både det ena och det andra. Visst har många börjat leta E-nummer och köpt svenskt kött, men det finns ju olika e-nummer och bra kött kan finnas både här och där. Jag har precis börjat experimentera lite med Roslagsmjölks produkter för att kunna erbjuda ett bredare lokalt sortiment både på cateringen och som försäljning över disk. Smör, mozzarella, ricotta och bröd har jag hittils provat på och av det är nog smör och ricotta dem två som jag lyckats bäst med än så länge. Tänkte passa på att utmana er som gillar att pyssla hemma i köket lite ( eller be er utmana er själva ), Gör smör.... Prova i alla fall, det är lätt, gott och man mår bra av att göra själv :-) Köp valfri grädde ( jag använder Roslagsmjölk eftersom jag vill stödja det lokala där vi bor ). Vispa, vispa och vispa.... När grädden övergår från grädde till vatten ( vassle ) och smörklumpar så slutar du vispa. Ta en finmaskig sil eller en kökshanduk och lägg smöret där i, pressa ur sista vasslen ur smöret. Tillsätt flingsalt och om du vill någon olja eller annan smaksättning. 20%olivolja 10%rapsolja och 10%vatten som vispas i ger en härlig smak och en mjukare blandning så du kan breda den direkt på macken när den stått i kylen. Lycka till, Pelle

7 apr 2017

Kontakta oss!
info@grannkoketcatering.se
eller 070-311 75 84!

NYHET!

29/1 2018, Nu har vi börjat att uppdatera våra cateringmenyer för 2018, bl.a finns det nu 2st grillbufféer att välja på

Vår blogg

27/4 Problem med kontaktformulär här på hemsidan är nu löst. Vi blev idag varse om att vårat kontaktformulär här på hemsidan ej har fungerat korrekt. Vi har hittat drabbade kunder för april men längre tillbaka kan vi tyvärr ej söka. Vi ber om ursäkt och hoppas att ingen hunnit blivit drabbad av detta.

25/10 Vi har fått möjlighet att erbjuda er en julshow!!! 24/11 9/12 15,16,17/12 har ni möjlighet att både njuta av vår mat samt en fantastisk julshow ( se info här bredvid )

28/9 Julbord, jultallrik eller varför inte en julsmörgåstårta. Våra julerbjudanden finns nu under fliken meny.

23/5 Rock´n roll buffé presenteras här på hemsidan, alla våra buffé och menyförslag finner ni under fliken "meny".

16/5 Italienska menyer och plockmat ökar hela tiden bland förfrågningarna så idag presenterar vi två stycken nya kallskurna italienska bufféer. Perfekt plockmat som kan hämtas dagen innan då inget behöver levereras varmt. Menyerna hittar du under fliken menyer.

19/4 Vi har tagit fram en studentmeny för er alla som sitter och planerar för vårens skolavslutningar. Menyn finns under fliken menyer.

8/3 2016 Blev Sandra Vald till årets Freja ( kvinnliga företagsföreningen Freja utser årligen årets Freja ). Vi är oerhört stolta och glada för denna utmärkelse som vi ser som ett tecken och en bekräftelse på att vi gör rätt i våra satsningar och att vi vågar arbeta vidare mot våra mål. 

Vecka 7 2016 så har vi fått möjlighet att sponsra Sofias änglar och deras hantverkare med mat. Under 4 dagar kommer dem att få äta vår mat till lunch. Vi är stolta och nöjda med att få delta under denna produktion, jag hoppas ni kommer att se oss på teven när programmet sänds.

God fortsättning och hoppas vi kan hjälpa er med era culinariska önskemål 2016

Vi öppnar kommunens nya restaurang från september 2014
Läs mer här!

 

 

 

Nyhetsbrev

 Nyheter, event, och inbjudningar. 

 Intresserad av lunchmenyn varje vecka på mejl,

 hör av dig till [javascript protected email address]

 Självklart vill ni inte missa vårat nyhetsbrev