Inbjudningarna skickade......

Å herregud.... Sandra ångar på i full fart och det är nog tur för mig annars hade vi nog inte gift oss innan 2020.... Men visst kommer lite panikkänslor när inbjudningarna går iväg, vi blir massor om alla säger ja.... ändå är känslan att någon kan vara missad eller att någon av alla dessa kansken borde varit med.... Älskar Sandra av massa skäl, ett är att hon kör på så får vi hantera sakerna efter hand ( medans jag kan fastna i olika tankar så blir inget gjort ). Idag får i alla fall ett antal människor hem en inbjudan till vårt bröllop :-) :-)

Jag funderar mycket på vad vi stoppar i oss och hur vi lever idag. Allt köps färdigt i butiken och vi stoppar glatt i oss både det ena och det andra. Visst har många börjat leta E-nummer och köpt svenskt kött, men det finns ju olika e-nummer och bra kött kan finnas både här och där. Jag har precis börjat experimentera lite med Roslagsmjölks produkter för att kunna erbjuda ett bredare lokalt sortiment både på cateringen och som försäljning över disk. Smör, mozzarella, ricotta och bröd har jag hittils provat på och av det är nog smör och ricotta dem två som jag lyckats bäst med än så länge. Tänkte passa på att utmana er som gillar att pyssla hemma i köket lite ( eller be er utmana er själva ), Gör smör.... Prova i alla fall, det är lätt, gott och man mår bra av att göra själv :-) Köp valfri grädde ( jag använder Roslagsmjölk eftersom jag vill stödja det lokala där vi bor ). Vispa, vispa och vispa.... När grädden övergår från grädde till vatten ( vassle ) och smörklumpar så slutar du vispa. Ta en finmaskig sil eller en kökshanduk och lägg smöret där i, pressa ur sista vasslen ur smöret. Tillsätt flingsalt och om du vill någon olja eller annan smaksättning. 20%olivolja 10%rapsolja och 10%vatten som vispas i ger en härlig smak och en mjukare blandning så du kan breda den direkt på macken när den stått i kylen. Lycka till, Pelle

7 Apr 2017

Kontakta oss!
[email protected]
eller 070-311 75 84!

 


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)