Plexus vänner, dagens lunch, julmat och bröllopsplanerna

Tjing tjing

Måndag och denna vecka börjar julmaten rulla ut ordentligt från köket, vi har någon julig catering varje dag utom söndag som det ser ut just nu, fantastiskt skoj. Igår söndag hade vi besök av Plexus vänner och vi fick äran att bjuda dessa fantastiska barn och föräldrar på lite mat efter dem vart på bio. I detta fall så var det cancersjuka barn som fick möjlighet att koppla bort vardagen för ett par timmar och bara vara barn. Vi är oerhört tacksamma att vi fick vara en del av detta mitt i allt julstök, det ger väldigt vettiga perspektiv till vad vi egentligen stressar för. Vad det gäller Bröllopsplanerna så har vi kanske inte kommit längre än att vi pratat om allt från transport från kyrkan till hur barnen ska vara klädda och vilka ska man egentligen bjuda??? Den sista frågan tycker jag är den absolut svåraste av dem alla, jag är livrädd för att missa någon.... Om någon verkligen vill gå på vårat bröllop för att hylla vår kärlek, då vill ju jag verkligen bjuda den personen också. Tror det kommer bli många sömnlösa nätter med tankar där. Fick ett tips som var bra av en kund när vi pratade med varandra häromdagen, som gäller i fall ni vill hålla ner antalet gäster pga budget, utrymme etc etc. När du kommer lite längre ifrån den närmsta kretsen och kanske vill bjuda in arbetskamraterna eller studiegruppen, så kan man faktiskt bjuda in den gruppen utan att bjuda med respektive. Till vårt bröllop kommer vi att bjuda in respektive, men jag tycker fortfarande att denna idé är bra om man vill hålla ner antalet gäster men få med så stor del av ens vänner som möjligt.

Vid pennan, Pelle

5 dec 2016

Kontakta oss!
info@grannkoketcatering.se
eller 070-311 75 84!

NYHET!

29/1 2018, Nu har vi börjat att uppdatera våra cateringmenyer för 2018, bl.a finns det nu 2st grillbufféer att välja på

Vår blogg

27/4 Problem med kontaktformulär här på hemsidan är nu löst. Vi blev idag varse om att vårat kontaktformulär här på hemsidan ej har fungerat korrekt. Vi har hittat drabbade kunder för april men längre tillbaka kan vi tyvärr ej söka. Vi ber om ursäkt och hoppas att ingen hunnit blivit drabbad av detta.

25/10 Vi har fått möjlighet att erbjuda er en julshow!!! 24/11 9/12 15,16,17/12 har ni möjlighet att både njuta av vår mat samt en fantastisk julshow ( se info här bredvid )

28/9 Julbord, jultallrik eller varför inte en julsmörgåstårta. Våra julerbjudanden finns nu under fliken meny.

23/5 Rock´n roll buffé presenteras här på hemsidan, alla våra buffé och menyförslag finner ni under fliken "meny".

16/5 Italienska menyer och plockmat ökar hela tiden bland förfrågningarna så idag presenterar vi två stycken nya kallskurna italienska bufféer. Perfekt plockmat som kan hämtas dagen innan då inget behöver levereras varmt. Menyerna hittar du under fliken menyer.

19/4 Vi har tagit fram en studentmeny för er alla som sitter och planerar för vårens skolavslutningar. Menyn finns under fliken menyer.

8/3 2016 Blev Sandra Vald till årets Freja ( kvinnliga företagsföreningen Freja utser årligen årets Freja ). Vi är oerhört stolta och glada för denna utmärkelse som vi ser som ett tecken och en bekräftelse på att vi gör rätt i våra satsningar och att vi vågar arbeta vidare mot våra mål. 

Vecka 7 2016 så har vi fått möjlighet att sponsra Sofias änglar och deras hantverkare med mat. Under 4 dagar kommer dem att få äta vår mat till lunch. Vi är stolta och nöjda med att få delta under denna produktion, jag hoppas ni kommer att se oss på teven när programmet sänds.

God fortsättning och hoppas vi kan hjälpa er med era culinariska önskemål 2016

Vi öppnar kommunens nya restaurang från september 2014
Läs mer här!

 

 

 

Nyhetsbrev

 Nyheter, event, och inbjudningar. 

 Intresserad av lunchmenyn varje vecka på mejl,

 hör av dig till [javascript protected email address]

 Självklart vill ni inte missa vårat nyhetsbrev