Nytt år, ska man lova att komma i bröllopskläderna då.....

God fortsättning!

Nytt år och massor av tankar och idéer, både arbetsmässigt men framförallt med bröllopsplanering. Av princip tycker jag rätt illa om alla dessa nyårslöften men i år kanske det är dax att omvärdera det. Ni som läst tidigare inlägg vet att jag och Sandra planerar vårat bröllop i början på september och då vill jag ju så klart "se mitt bästa ut", alltså ett par kilo ( eller kanske 10 ) mindre än idag och då krävs det förändringar. Var i helgen hos ett par vänner som ska gifta sig i april för att planera deras middag och höra hur dem tänkt kring deras bröllop, intressant att sitta och jämföra idéer för att se om man kan tänka på andra sätt. Uppenbart blir också alla dessa små detaljer som nu börjar bli frågeställningar, hur åker vi från kyrkan?? tårta, efterrätt eller både och?? hur hanterar man eventuella barn?? inbjudningskorten?? servetterna?? Boende för tillresta gäster?? Stressen smyger sig sakta på igen..... Snart serverar vi julbord igen, men då som gifta och jag är övertygad om att allt viktigt faktiskt löste sig på vägen. Jag hoppas bara att vi har njutit av resan till vår stora fest, och att jag kanske fick kämpa lite med att komma ner i kostymvikt men mår bra av det. Hoppas också att vi njutit av vår bröllopsresa part 1 ihop med våra barn och att vi om ganska precis ett år åker på vår bröllopsresa part 2 för oss själva.

Får nog bli ett litet löfte om hälsosammare leverna så kostymen sitter bra i september. Blir nog ett receptförslag eller två här och förhoppningsvis något klagomål om träningsvärk :-). Startat med att ta en promenad på minst 20minuter varje dag.

Tjingeling, Pelle

9 jan 2017

Kontakta oss!
info@grannkoketcatering.se
eller 070-311 75 84!

NYHET!

29/1 2018, Nu har vi börjat att uppdatera våra cateringmenyer för 2018, bl.a finns det nu 2st grillbufféer att välja på

Vår blogg

27/4 Problem med kontaktformulär här på hemsidan är nu löst. Vi blev idag varse om att vårat kontaktformulär här på hemsidan ej har fungerat korrekt. Vi har hittat drabbade kunder för april men längre tillbaka kan vi tyvärr ej söka. Vi ber om ursäkt och hoppas att ingen hunnit blivit drabbad av detta.

25/10 Vi har fått möjlighet att erbjuda er en julshow!!! 24/11 9/12 15,16,17/12 har ni möjlighet att både njuta av vår mat samt en fantastisk julshow ( se info här bredvid )

28/9 Julbord, jultallrik eller varför inte en julsmörgåstårta. Våra julerbjudanden finns nu under fliken meny.

23/5 Rock´n roll buffé presenteras här på hemsidan, alla våra buffé och menyförslag finner ni under fliken "meny".

16/5 Italienska menyer och plockmat ökar hela tiden bland förfrågningarna så idag presenterar vi två stycken nya kallskurna italienska bufféer. Perfekt plockmat som kan hämtas dagen innan då inget behöver levereras varmt. Menyerna hittar du under fliken menyer.

19/4 Vi har tagit fram en studentmeny för er alla som sitter och planerar för vårens skolavslutningar. Menyn finns under fliken menyer.

8/3 2016 Blev Sandra Vald till årets Freja ( kvinnliga företagsföreningen Freja utser årligen årets Freja ). Vi är oerhört stolta och glada för denna utmärkelse som vi ser som ett tecken och en bekräftelse på att vi gör rätt i våra satsningar och att vi vågar arbeta vidare mot våra mål. 

Vecka 7 2016 så har vi fått möjlighet att sponsra Sofias änglar och deras hantverkare med mat. Under 4 dagar kommer dem att få äta vår mat till lunch. Vi är stolta och nöjda med att få delta under denna produktion, jag hoppas ni kommer att se oss på teven när programmet sänds.

God fortsättning och hoppas vi kan hjälpa er med era culinariska önskemål 2016

Vi öppnar kommunens nya restaurang från september 2014
Läs mer här!

 

 

 

Nyhetsbrev

 Nyheter, event, och inbjudningar. 

 Intresserad av lunchmenyn varje vecka på mejl,

 hör av dig till [javascript protected email address]

 Självklart vill ni inte missa vårat nyhetsbrev