Charkutbildning

Sitter denna vecka i den lilla byn Ås utanför Östersund och skriver detta blogginlägg. Deltar här i en grundkurs på charkuterier gjorda på kött. Vi har idag ägnat vår tid åt att göra salami och färsk korv och vi ska imorgon tillverka lite leverpastej samt förbereda lite lufttorkad skinka. Jag och Sandra drömmer ibland om att få en liten delikatesskyl eller butik med lokala varor från både andra och oss själva, och dessa kunskaper kan absolut ta oss ett par steg närmare denna dröm. Vad gäller vår "save the date" som jag skrev om för en vecka sedan så kan jag bara konstatera att den slog igenom med full kraft då vi valde att skriva den på FB. Känns skönt att datumet är ute nu, och även om allt är preliminärbokat för dagen så kände vi att det var för tidigt att gå ut med alla detaljer redan.... Vi kan ju nu fortfarande justera schemat under dagen ett tag till. Vid tagentbordet Pelle / 161108

8 Nov 2016

Kontakta oss!
[email protected]
eller 070-311 75 84!

 


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)