Tisdag i November, början på bröllopsplanerna

November är här och regnet smattrar som sig bör på taket hemma i huset. Ett levande ljus på bordet och lite försiktig röd belysning i vardagsrummet lyser upp min tillvaro. Idag blir det en lättare frukost på jobbet med en härlig nybryggd espresso och en klassisk ostmacka till det. På denna block tänkte jag att vi ska bjuda på lite recept, tankar och ideér på allt från hur man gör en god frukost till att man planerar sitt eget bröllop. Ostmacka och espresso är ju redan avklarat i detta inlägg så vi kastar oss direkt över till vårat bröllop så klart. Igår valde vi att gå ut via FB med det datumet vi har bestämt oss för, så folk vet när men inte riktigt hur. Detta har dem senaste åren blivit populärt och det finns t.o.m färdiga "save the date" kort att köpa i olika specialbutiker, smart tyckte vi då vi inte hunnit klart med allt som behövs för att skicka ut en riktig inbjudan. För mig personligen så är den jobbiga biten att bestämma vilka jag ska bjuda, vill faktiskt bjuda alla som tycker dem vill gå..... Är ju en stor ära för mig att någon vill komma när vi gifter oss, men i denna fråga kommer jag att ta mycke hjälp av min blivande fru så klart. Skrivet av Pelle

1 nov 2016

Kontakta oss!
info@grannkoketcatering.se
eller 070-311 75 84!

NYHET!

29/1 2018, Nu har vi börjat att uppdatera våra cateringmenyer för 2018, bl.a finns det nu 2st grillbufféer att välja på

Vår blogg

27/4 Problem med kontaktformulär här på hemsidan är nu löst. Vi blev idag varse om att vårat kontaktformulär här på hemsidan ej har fungerat korrekt. Vi har hittat drabbade kunder för april men längre tillbaka kan vi tyvärr ej söka. Vi ber om ursäkt och hoppas att ingen hunnit blivit drabbad av detta.

25/10 Vi har fått möjlighet att erbjuda er en julshow!!! 24/11 9/12 15,16,17/12 har ni möjlighet att både njuta av vår mat samt en fantastisk julshow ( se info här bredvid )

28/9 Julbord, jultallrik eller varför inte en julsmörgåstårta. Våra julerbjudanden finns nu under fliken meny.

23/5 Rock´n roll buffé presenteras här på hemsidan, alla våra buffé och menyförslag finner ni under fliken "meny".

16/5 Italienska menyer och plockmat ökar hela tiden bland förfrågningarna så idag presenterar vi två stycken nya kallskurna italienska bufféer. Perfekt plockmat som kan hämtas dagen innan då inget behöver levereras varmt. Menyerna hittar du under fliken menyer.

19/4 Vi har tagit fram en studentmeny för er alla som sitter och planerar för vårens skolavslutningar. Menyn finns under fliken menyer.

8/3 2016 Blev Sandra Vald till årets Freja ( kvinnliga företagsföreningen Freja utser årligen årets Freja ). Vi är oerhört stolta och glada för denna utmärkelse som vi ser som ett tecken och en bekräftelse på att vi gör rätt i våra satsningar och att vi vågar arbeta vidare mot våra mål. 

Vecka 7 2016 så har vi fått möjlighet att sponsra Sofias änglar och deras hantverkare med mat. Under 4 dagar kommer dem att få äta vår mat till lunch. Vi är stolta och nöjda med att få delta under denna produktion, jag hoppas ni kommer att se oss på teven när programmet sänds.

God fortsättning och hoppas vi kan hjälpa er med era culinariska önskemål 2016

Vi öppnar kommunens nya restaurang från september 2014
Läs mer här!

 

 

 

Nyhetsbrev

 Nyheter, event, och inbjudningar. 

 Intresserad av lunchmenyn varje vecka på mejl,

 hör av dig till [javascript protected email address]

 Självklart vill ni inte missa vårat nyhetsbrev